LATEST UPDATES

Mabrook E-Store on Facebook

TESTIMONIAL

assalam... Blouse dah selamat sampai... Tersangat le cantik! T.kasih...
SYA MIMIE sy_mimie@yahoo.com bpught MKJ denim abaya
1:12 AM (8 hours ago)

to me
assalam,
kak lina terima kasih byk..dah dapat abaya denim..suka ! cantik sgt kak..terima kasih

Amelia Ismail amel0200@yahoo.com
Feb 10


Salam sis.  Sy dh terima abaya tu.  Cantik sangat. Alhamdulillah, saya suka.
nor kasut_selipar83@yahoo.com
Mar 19

Salam,
 Akak saya dah dapat baju tu ari jumaat ari tu. terima kasih.cantik sangat tapi serius saya tak sangka baju blouse Amira tu tebal saya ingat kain dia macam blouse dekat kedai yg nipis je. puas hati sangat.tangan dia pun panjang. MJ01 tu pun sama jugak cantik cuma macam saya cakaplah kena saiz XL le kot. tah ler saya tak penah pakai blouse sekarang nie baru tergerak nak pakai baju muslimah. sebab tulah saya tak boleh nak agak saiz tu.
 hope so lepas nie akan ada banyak blouse yang akan saya beli dekat akak. InsyaAllah :) happy

Nor Adibah Ismail nor_adibahismail@yahoo.com
Mar 31


salam akak... baju adibah dah sampai tadi... terima kasih sangat2... baju tue cantik he3... insyallah len kali kita nak beli lagi ...  



Assalamualaikum sis Lina,
 Baju dah dapat, ya Allah suka sangat2, cantik! :)
 Azizah Saleh azizahsaleh@live.com.my bought 2pcs from MKJ Collection


Dah terima 2 blouse n fits me perfectly,tq much if ada new arrivals lagi update saya ye ~ Kak Yani,TTDI

..blouse dah sampai..saiz L nie sopan lah..x ketat hehe..cantik lain dari yang lain.TQ ~ Etty,KB

Dah.Dah try pun.Fit just nice.Best.Kalau byk blouse sweet@reasonable price,kite leh jadi reg customer tau~Meria,Kajang

tq..tp mmg cantik2 la blouse 2 sumer,x pernah nampak kat twu ni...Syeha,Tawau

salam kak lina,baju dah sampai last week,cantik sangat! suka!~Nore13,Pahang

hi lina..rcvd the baju..however, the shanghai ones r quite big, tpi so cantik!!~Scha,Batu Caves


Sya dah receive baju...Mmmg besar tapi sebab lawa punya pasal xpe...Nanti Sya hantar tailor kecikkan..Mekaceh free item ~ Marsya,Dengkil


i got the parcel!! thx..so lovely n thx for the free gift too..mucho gracias!!~ Syikin, Johor

Assalamualaikum..... bunga ni istimewa buat Lina yang baik hati
Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Mabrook E-store.
Ingin saya berkongsi sedikit pengalaman dengan anda semua.... blouse-blouse yang diniagakan melalui internet online MABROOK E-STORE. Sebelum-sebelum ni kalau saya nak beli blouse mesti kena pergi PKNS di Shah Alam, TESCO, GIANT atau kedai baju atau BOUTIQUE blouse kat Maju Junction ler..... merata ler. Tapi sekarang tak payah, mulanya main taip je nk blouse.... tup tup kluar blog mabrook ni, saya klik dan itu lah FIRST TIME saya membeli secara online....
Takut jugak kena tipu coz first delivery kat saya lambat tiba.... dlm hati berkata "dh kena tipu aku ni".... tp esoknya saya dapat dan saya SUKA SANGAT. Teruja dengan kualiti dari segi corak, kehalusan dan nilai materialnya.... sungguh diluar jangkaan !!! Benda yang baik kita kena berkongsi dengan kawan-kawan yg lain. saya order lagi utk second time, ini lagi dashyat, membuatkan kita rambang mata, lagi banyak patern design blouse yang baru di upload/ di update.
Syabas Lina, kerana begitu memahami kehendak semasa, teruskan usahamu,semoga akan terus beroleh kejayaan. Kalau boleh byk kan lagi koleksi utk PLUSS SIZE dan pelbagaikan material blouse akan datang
salinasnow
port klang
(so far Salina Snow has purchase 5 blouses from Mabrook e-Store,thanks for the support..:)

Lina, semua kwn2 ckp kebaya farah yg i beli tu cntik sgt. TQ yek. Wah, makin byk pilihan... Bj pun makin cantik2la. Semoga terus sukses:) Kak Gee,Kuantan

"Cantik.I like it"Maisurah,Kuala Terengganu

"I dah terima baju red chiffon yang I beli from you.Cantik.Nanti nak beli lagi"Marhana,Seri Kembangan

"Kebaya kak Gee baru sampai. Cantiknye...Ni sdg pakai kebaya baru sambil ngadap pc. Tgh cuba. Puas hati la. Tma kasih yek"Kak Gee,Kuantan

"..satu pejabat saya ni,cam nak pecah dah.Semua orang nak beli.Diorang kat sini memang gila kain tudung...'Farazilah,Kota Baharu"

"...tudung tu cantik...unik...."Etty,Kota Baharu

"i dah terima 4 helai shantung blaus + my scarfs pin 24 pieces + 9 pieces scarfs pin...
huhuhu...borong byk ni...love the shantung collection...really hope that lina akan jual lg koleksi menarik from shantung material / collection...i mean perbykkan lg style or design baru fr shantung collection...
ni baru terima parcel, i tgk ada lg yg menarik kat website ni i order lg shantung and tudung embroided tu..."
nice deal and shopping from lina...

tq lina...Hanna Zainee,Seri Kembangan

ok, saya dah dapat kebaya tu....cantik sangat!sorry ye sebab susahkan Lina,rupa2nya kebaya tu kat my sister....thanx a lot....sorry again..anyway, i love that kebaya.... beli ye...
Hafizah Salleh,Rawang

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact Number
Shipping Address
Item Description/Size/Price/Quantity
You are New Customer
Return Customer
Payment
Message/Enquiry/Remarks

Get your own free form like this one.